Facebook

Telefon: +36-68/413-722 | E-mail: unior@euro-unior.hu

Céljaink

Sokoldalú, európai szintű fűtési megoldásokat nyújtani a háztartások, és az ipari igények szerint.

Figyelembe véve a magyar piac kínálta lehetőségeket, és a magyar gyártás termékkínálatát, az Euro-Unior Fűtéstechnika Kft. a legjobb minőség, megbizhatóság, biztonság és érték teremtésére törekszik. Elsődleges célunk azonban, hogy a hazai piacon szakmai elismertségünk, és versenyképes termékeink által megőrízzük jelentős szerepünket a fűtéstechnika világában. Ezen kvalitások megteremtése által termékeinket, a nemzetközi európai igényeknek megfelelően, további piacoknak kívánjuk felajánlani.

Célunk, hogy a fűtéstechnika alternatív lehetőségeket biztosítson. A megújuló energiák hatékony felhasználása rendkívüli eredményeket mutatnak, termékeink akár az évi 50%-os költségcsökkentést is eredményezhetik. Másodlagos célunkká tűztük ki az energiahatékonyság növelését partnereink, vásárlóink esetében.

A magunk mögött hagyott fél évszázad sikereinek megőrzéséért munkatársainkkal mindent megteszünk a partnereink érdekében, hogy Orosháza megmaradjon a kazángyártás, és a fűtéstechnika jó hírében. 

 

Euro-Unior Tűzmanó
Fűtés nyereséggel!
Konformitás

Kazán, kazánokEuro-Unior Fűtéstechnika Kft. 5900 Orosháza, Táncsics Mihály utca 34. - Telefon: +68 / 413-722 - E-mail: unior@euro-unior.hu
Euro-Unior Fűtéstechnika Kft. 1957-2018 • Honlapot készítette az AWorks Stúdió @2011-2018 • Minden jog fenntartva!
Esztergálás - Wikipia | Energiahatékonység - Wikipedia | Épületgépészet - Wikipedia
Impresszum és Tárhely Szolgáltató