Facebook

Telefon: +36-68/413-722 | E-mail: unior@euro-unior.hu

Rólunk

Management - Termelésirányítás - Termelékenység

Kazángyártás

Az Euro-Unior Fűtéstechnika Kft., mint kazángyártó és termelő egység életében az egyik legfontosabb témakör a hatékonyság folyamatos növelése, fejlesztése. A hatékonyság növelésének érdekében kommunikálunk, erre épülnek indítékaink, a szervezeten belüli csapatmunka, továbbá a hatékonyság segít minket hozzá a profizmushoz, és a jó hírnévhez.

Ezen témakör fontos szereplői az eredmény-orientáltság, gyakorlatiasság, a maximális teljesítmény valamint a minőségi elvárásoknak való mindenkori megfelelés. Tehát a Hatékonyság végül azon is múlik hogyan gondolunk ezen fogalmakra.
Meg kell jegyezni, hogy a Termelékenység, Minőség, Versenyképesség, Hatékonyság és a fent említett további fogalmak (eredmény-orientáltság, gyakorlatiasság, maximális teljesítmény, csapatmunka) mind-mind a Vásárlói Megelégedettség alapkövei.

A gazdaság új trendje a megnövekedett nyomás a vásárlói elégedettségen. Az Euro-Unior Fűtéstechnika Kft. ezért fokozott figyelmet fektet a fentiek mellett a szervezet további képességeire.

Ha további információra lenne szüksége, kérem keressen fel minket elérhetőségeinken!
Konformitás

Kazán, kazánokEuro-Unior Fűtéstechnika Kft. 5900 Orosháza, Táncsics Mihály utca 34. - Telefon: +68 / 413-722 - E-mail: unior@euro-unior.hu
Euro-Unior Fűtéstechnika Kft. 1957-2018 • Honlapot készítette az AWorks Stúdió @2011-2018 • Minden jog fenntartva!
Esztergálás - Wikipia | Energiahatékonység - Wikipedia | Épületgépészet - Wikipedia
Impresszum és Tárhely Szolgáltató