Facebook

Telefon: +36-68/413-722 | E-mail: unior@euro-unior.hu

Profil

Tisztelt Érdeklődő!

Szíves figyelmébe ajánljuk az általunk kifejlesztett és előállított magyar, magas minőségű termékeket és többgenerációs szakmai tudásunkat, tapasztalatunkat. Orosháza szakképzett munkaerejének köszönhetően nemcsak Békés megyében és a Dél-Alföldön, de országos szinten is jelentős hatással volt a fűtéstechnika, és a kazángyártás szakmai területein.

Az Euro-Unior Fűtéstechnika Kft., és dolgozói sikeres éveket, évtizedeket és főképpen kiváló termékeket hoztak létre. A fűtéstechnika új trendje, hogy a kazángyártás a gáz alapú fűtéstől a szilárd tüzelésű kazánok piacai felé nyit. Mindezen piacokat cégünk ma saját, versenyképes minőséggel, és árral pozicionálható termékekkel látja el. Legnagyobb örömünk, hogy kazántermékeink évtizedek óta széles körben, különböző igényeknek megfelelően nyújtanak biztosítást, valamint megtérülő befektetést. Ezt a bizonyítványt a szakma elismerésének, és márkahű vásárlóinknak köszönjük.

Bízom abban, hogy mielőbbi üzleti kapcsolatba kerülünk.
Állunk szíves rendelkezésére további, személyre szabott információkkal!

Vegye fel velünk a kapcsolatot bétran!

Szabó Géza ügyvezető igazgató
Szabó Géza
Ügyvezető Igazgató
Konformitás

Kazán, kazánokEuro-Unior Fűtéstechnika Kft. 5900 Orosháza, Táncsics Mihály utca 34. - Telefon: +68 / 413-722 - E-mail: unior@euro-unior.hu
Euro-Unior Fűtéstechnika Kft. 1957-2018 • Honlapot készítette az AWorks Stúdió @2011-2018 • Minden jog fenntartva!
Esztergálás - Wikipia | Energiahatékonység - Wikipedia | Épületgépészet - Wikipedia
Impresszum és Tárhely Szolgáltató