Facebook

Telefon: +36-68/413-722 | E-mail: unior@euro-unior.hu

KOALA szekrényes konvektor

Kérem, termékeinkkel kapcsolatosan forduljon vevőszolgálatunkhoz bizalommal:
       E-mail:   unior@euro-unior.hu
       Telefon: +36 (68) 413-722

KOALA konvektor felhasználása

Az EURO-UNIOR Kft. KOALA típusú konvektorai megoldást kínálnak Önnek, ha egyszerűen, biztonságosan, gyorsan  és takarékosan kívánja megoldani fűrési problémáját. Kiemelten ajánljuk hétvégi házak, nyaralók, tanyák, vadászházak infrastruktúrától távol eső lakóhelyek, üzletek, munkahelyek fűtésére, mert a PB gáz mindenütt elérhető. Előnye a kedvező beruházási költség, szakaszos, szükségszerű fűtési üzemmód.

Az alapfűtésként alkalmazható palackos KOALA konvektorral akár 45% költségmegtakarítás is elérhető, például az olajfűtéshez viszonyítva.

A KOALA konvektor esztétikusan megtervezett burkolata takarja a PB palackot, így az szerves egységet alkot a készülékkel. Kéményes vagy parapetes változatban készül, alkalmas lakótérben történő használatra is.

KOALA szekrényes konvektor

Nyomáscsökkentő


A készülék biztonságos üzemeltetését a gázpalackhoz csatlakozó állandó nyomást szolgáltató (30 mbar) nyomáscsökkentő biztosítja.

Fúvóka cserével (25 mbar-on) földgázzal történő üzemeltetésre is alkalmasak.

A KOALA gázkonvektorok automatikája egy kombinált gázszelep, mely biztosítja a thermoelektromos égésbiz- tosítás mellett a folyamatos, szabályozható gázellátást. Az automatika magába foglalja a pieso gyújtó szerkezetet is.

KOALA automatika
Konformitás

Kazán, kazánokEuro-Unior Fűtéstechnika Kft. 5900 Orosháza, Táncsics Mihály utca 34. - Telefon: +68 / 413-722 - E-mail: unior@euro-unior.hu
Euro-Unior Fűtéstechnika Kft. 1957-2018 • Honlapot készítette az AWorks Stúdió @2011-2018 • Minden jog fenntartva!
Esztergálás - Wikipia | Energiahatékonység - Wikipedia | Épületgépészet - Wikipedia
Impresszum és Tárhely Szolgáltató